logo IRL

Certificats de llengua catalana

La voluntat de l'Institut Ramon Llull com a organitzador de les convocatòries de les proves per a l'avaluació del coneixement del català fora del domini lingüístic és realitzar-les amb normalitat segons els llocs i les dates previstes.

Malgrat aquesta voluntat, la celebració de les proves es pot veure afectada per les mesures que puguin adoptar els diferents governs i autoritats de cada localitat seu d'examen per la gestió de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 o per altres circumstàncies sobrevingudes relacionades amb la pandèmia.

En el cas que en alguna localitat no es puguin dur a terme les proves o s'esdevingui alguna incidència que n'afecti l'administració, l'Institut Ramon Llull posarà en coneixement de les persones interessades aquestes circumstàncies.

Si la impossibilitat de celebració d'una prova es produeix un cop fet el pagament, es retornaran els diners de la matrícula a les persones interessades. 

Els resultats de les proves es faran públics el dia 10 de febrer de 2023 i es podran consultar al vostre espai personal.


SEUS D'EXAMEN 2A CONVOCATÒRIA (NOVEMBRE)

Asunción, Buenos Aires, Cuenca (Equador), Guadalajara (Mèxic), La Plata, Mendoza, Mont-real, Osaka, Rosario, Santiago de Xile, Sao Paulo i Tòquio.

Nous usuaris Registreu-vos un cop i:
  1. Inscriviu-vos als certificats de català de l'Institut Ramon Llull tantes vegades com vulgueu amb el mateix usuari
  2. Consulteu els resultats un cop s'hagin fet públics
  3. Descarregueu-vos i imprimiu-vos el diploma oficial si el resultat de la vostra prova ha estat APTE
Més informació
Usuaris registrats
@