RESOLUCIÓ per la qual es resol la convocatòria per a la concessió de subvencions de l'Institut Ramon Llull a artistes catalans per a desplaçaments a l'exterior per a l'any 2014.

 

Nota important: Les sol·licituds de l'Annex I cal que presentin el model per a la relació classificada de les despeses de l’activitat. Aquest document s'ha de retornar a l’Institut Ramon Llull (Avda. Diagonal, 373, 08008 Barcelona) juntament amb les factures originals i les seves còpies, els comprovants de pagament, la memòria valorativa i tot el material de promoció que faci referència a l’activitat on aparegui el logotip de l’Institut Ramon Llull.

D’acord amb les bases de la convocatòria, el termini de presentació de la documentació justificativa de l’activitat subvencionada és d’un mes a partir de l’endemà de l’acabament de l’activitat (o d’un mes a partir de l’endemà de la data de la seva publicació al web de l’Institut Ramon Llull, en els casos d’activitats ja realitzades en el moment de publicar-se la resolució). Tingueu en compte que el compliment d’aquest termini és imprescindible per rebre la subvenció atorgada i per tant si la documentació no ha estat presentada dins d’aquest termini, l’Institut Ramon Llull procedirà a la seva revocació.